7.5.07

Pénz az Amit Akarok

Tegnap írtam a pénz és meggazdagodás "misztikus" voltáról, ma nem írok a pénz és a meggazdagodás témájáról, mert "nincs időm".
Ma olvasás helyett nézze meg a videókat...
Ha az idő pénz, akkor ha van időm, akkor van pénzem is, vagy ha van pénzem, akkor van időm is? Hogy is van ez a pénz és az idő összefüggéseivel? Húúúúúúú, ez nagyon misztikus! :-)

Pár napja találkoztam egy régi ismerősömmel az utcán, és a szokásos, mi van veled (mennyit keresel, nem lettél véletlenül gazdag, amióta nem találkoztunk) szokásos burkolt kérdések után a pénzről és politikáról kezdtünk el beszélgetni. Néhány perc után, amikor rákérdeztem nála, hogy szerinte mi a pénz, akkor kissé zavarodottan, elhomályosuló tekintettel valami olyat kezdett el mondani, hogy ...

"A pénz..., öööö, az a fizikai..., a szeretet..., őőőőőő, a mindent átható szeretetetetete..., a fizikai..., őő, megnyilvánulása, a pénz a mindenhol jelenlévő szeretet fizikai síkon való megnyilvánulása!"
(Én értem, hogy mire gondolt és bizonyos metafizikai szempontból igaza is van,
de hogy ez az elvont meghatározás nem segített neki abban, hogy pénz legyen a pénztárcájában, a bankszámláján, az biztos.)


Hát, ez van! Azt hiszem, hogy sokan gondolják, hogy a pénz, az valami misztikus dolog, pedig nem az! Mára ennyit a pénzről.
Bölcselkedés helyett zenés videók:


Pénz az amit akarok - Beatles (élő)




Pénz az amit akarok - Beatles



Pénz az amit akarok - The Flying Lizards (élő)




Pénz az amit akarok + a második legfontossabb...
José Feliciano (élő)




Holnap mi lesz? Amit tegnap a végén megígértem: (Gazdagnak Lenni)


.

Nincsenek megjegyzések:

Több Pénz, Meggazdagodás? Segítsen másoknak, segítsen önmagának...! Hogyan?

Alánlja ezt a (www.penz-penz.blogspot.com) blogot azoknak, akiknek több igaz adatra lenne szüksége a pénzről, a maggazdagodásról, hogy elérhessék a céljaikat! Kihelyezhet a blogojára, weboldalára egy ide mutató linket, hivatkozást is (a Pénz, és Több Pénz szöveggel), hogy mások is ide találjanak! Linkcserére is van lehetőség: Email.

Korábbiak Időrendben: